Bingoavond – 19 april 19.00 tot 21.00 uur

Wij (Lynn, Fay, Mikki, Tooske & Diede) zijn studenten van de opleiding Luchvaartdienstverlening in Eindhoven. Voor een examenopdracht hebben wij een ontwikkelingsgebied gekozen waar we een goed doel voor kunnen opstarten. Wij hebben gekozen voor Eye for Zambia. Dit is een Nederlandse oogkliniek in Zambia.

De bingoavond begint om 19.00 uur. Per bingokaart vragen wij 5 euro. Er zijn leuke en mooie prijzen te winnen!

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar diedeswinkels@gmail.com. Schrijf in deze e-mail uw naam, telefoonnummer en de hoeveelheid bingokaarten die u wilt kopen. Inschrijven kan tot 12 april 17.00 uur.

Alvast bedankt voor uw donatie!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *