Kindervoorstelling VO-LU-ME – Zondag 10 maart

Voor de allerkleinsten vanaf 1,5 jaar een ontspannen kennismaking met het theater met de voorstelling van VO-LU-ME. 

In hun broekzak vinden Karlijn en Bram een klein lapje stof, dat bij elke uitvouw groter wordt. Zo groot dat je er zelfs in kan verdwijnen. Met die lap vullen Karlijn en Bram de hele ruimte. Van plat naar bol, en van leeg naar vol. Soms voel je je zo superklein en even later juist weer heel erg groot. De lap wordt een tent om in te fluisteren of een hoge toren waarin ze de drang om te zingen niet kunnen onderdrukken: heel zacht én lekker luid!

VO-LU-ME is een interactieve ervaring. Na afloop van de voorstelling staan ieders ogen en oren op scherp. Alle handjes jeuken en alle voetjes trappelen; dus worden de kinderen samen met hun ouders en verzorgers uitgenodigd op de vloer om mee te spelen. Want samen spelen en je verwonderen is het allerleukste dat er bestaat.

Er zijn voorstellingen om 14.00 en 15.30 uur.  

Kaartjes kosten € 4,-.

Meer info en reserveren via www.theaterspoor.nl