Aanbesteding bouw Dorpshuis Zeeland


 

 

   

Hoogste score

Voor de bouw van het Dorpshuis in Zeeland is op 7 februari 2020 een niet-openbare Europese aanbesteding (met voorselectie) gestart. De basis hiervoor was een door het bestuur samengestelde programma van eisen. Voor de aanbesteding zijn 5 partijen geselecteerd. Zij hebben hun plannen gepresenteerd aan 3 verschillende commissies. In de beoordeling heeft Muller Bouw B.V. de hoogste score gekregen op ontwerp, functionaliteit, duurzaamheid en kwaliteit en stedenbouwkundige en architectuur. Voor het ontwerp werken zij samen met De Twee Snoeken.

Ruimte voor alle gebruikers

In het ontwerp is rekening gehouden met alle wensen van de gebruikers. Zo komt er o.a. een speciale ruimte voorde jongeren die ‘De Toekomst’ is gedoopt, enkele multifunctionele ruimtes en een ruime evenementenruimte met podium. Het team van Muller Bouw heeft goed geluisterd naar onze inbreng die met name opgehaald is in de diverse gesprekken met de toekomstige gebruikers. daarnaast is het fantastisch dat het Parochiehuis kan worden behouden.

 

https://www.youtube.com/watch?v=XxMOuQMIw64

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *