Eerste steen gelegd

Woensdag 23 juni is de eerste steen gelegd van het dorpshuis met sporthal. Deze steen is gelegd door wethouder Ben Brands en voorzitter van stichting Dorpshuis Zeeland Marcel Bongers.   Hiermee is de bouw officieel gestart!    

Volg de bouw met de Bouwapp

Volg de bouw met de BouwApp Voor iedereen die de bouw wil volgen, is een speciale BouwApp beschikbaar. Hierin worden foto’s gedeeld van de werkzaamheden en staat meer info. Ook voor vragen of opmerkingen kun je via de app gemakkelijk contact opnemen met de aannemer. Download de app via de link https://debouw.app/projects/dorpshuis-zeeland    

Ontwerp nieuwe dorpshuis is bekend!!

Het nieuwe Zêllandse Dorpshuis in het Brabants Dagblad

Dorpshuis Zeeland krijgt op 2 september een smoel: ‘Er is goed naar ons geluisterd’, aldus Marcel Bongers in het Brabants Dagblad van 23 juli jl.

Nieuwe mijlpaal bereikt!!!

We hebben een nieuwe mijlpaal bereikt!!! Het college van B en W geeft groen licht voor de realisatie van ons nieuwe dorpshuis en sporthal!

Kom op de koffie! Dorpshuis Zeeland

Kom op de koffie!

nieuwsbericht mei-dorpshuis-zeeland2

Drukbezochte informatiebijeenkomst 19 juni 2019 voor (potentiële) gebruikers

Op 19 juni zijn (potentiële) gebruikers van het nieuw te bouwen dorpshuis annex sporthal bijgepraat over de stand van zaken in de ontwikkeling van het multifunctionele gebouw. Na de opening door de voorzitter presenteerde Bureau Negen welke plannen er al liggen.

nieuwsbericht mei-dorpshuis-zeeland2

Dorpshuis Zeeland op gedroomde locatie Kerkstraat

Het dorpshuis van Zeeland kan gebouwd worden op een locatie aan de Kerkstraat in Zeeland. De gemeente Landerd heeft hierover op hoofdlijnen een overeenkomst bereikt met de grondeigenaar.