Het nieuwe Dorpshuis van Zeeland al volop in beweging

Op 5 oktober was het dan zover: het nieuwe dorpshuis van Zeeland was opgeleverd en iedereen was welkom om een kijkje te komen nemen. Wat is er sindsdien al veel gebeurd en wat hebben er prachtige evenementen plaatsgevonden!

Van de tientallen verenigingen die ons dorp rijk is, hebben verschillende clubs al hun eerste bijeenkomst gehad in het nieuwe dorpshuis. Zo heeft creatief centrum Het Werkhuis al hun intrek genomen in de creatieve ruimte, heeft buurtschap Het Zuid hun eerste gezellige bijeenkomst gehad, en genoot creatieve groep Het Trefpunt van een middagje haken en breien. Ook de sporthal is volop in gebruik. De eerste zaalvoetbalwedstrijd was op 28 oktober en op 29 oktober waren de (mini) volleyballers van Detac al flink aan het sporten. Bovendien hebben alle groepen van de Vlasgaard en de Wizzert al lekker gegymd in de sporthal en zijn ze al behoorlijk gewend.

En natuurlijk hebben er een aantal niet te missen evenementen plaatsgevonden in de gloednieuwe zaal van het dorpshuis. De organisatie van het Geen Grenzen feest kijkt terug op een heel succesvolle editie, waarbij bijna 150 jongeren lekker uit hun dak gingen. En op 11 november werden de Jeugdhoogheden onthuld: Prins Levi, Prinses Pleun, Adjudante Jonne en Nar Sem en natuurlijk die fantastische Huppelsmouskes vonden het geweldig om voor zoveel publiek te staan. En eindelijk was hij daar dan op 13 november, de goedheiligman. De intocht van Sinterklaas werd door alle groepen 1 tot en met 5 in verschillende zalen en in de sporthal gevierd.

Inmiddels weten veel Zeelanders het dorpshuis te vinden en is er iedere dag van alles te doen. Dat belooft veel moois voor de (nabije) toekomst!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *