Vereniging in de spotlight: Volleybalclub Detac

Iedere maand drinken we een lekker bakje koffie met een van de tientallen gebruikers van het Dorpshuis Zeeland. Voor de eerste maand van dit jaar zijn Wendy Albers en Conny vd Bogaart aan de beurt, bestuursleden van Volleybalvereniging Detac én vrijwilligers van het dorpshuis.

Gezellige sfeer
Wendy: ‘Het nieuwe dorpshuis is heel mooi, we zijn er superblij mee. Ook van onze leden horen we positieve geluiden. In de ontmoetingsruimte hangt een gezellige sfeer en het nodigt uit om na de training nog een drankje te pakken.’

Conny: ‘Wendy en ik staan zelf iedere maandag achter de bar. Het is dan een komen en gaan van mensen. Niet alleen de volleyballers hebben dan training, er is ook volksdansen, zumba, biljart en badminton. Ook zijn verschillende groepen aan het vergaderen.’

Wendy: ‘Het is heel fijn om je tegenstander bij volleybal of een andere sport in deze mooie ruimte te ontvangen. Daar mogen we best heel trots op zijn.’

Minder voetfouten
Wendy: ‘In het begin was het natuurlijk even wennen in de sporthal. De lichtinval is bijvoorbeeld anders. Maar inmiddels zijn alle leden er wel aan gewend.
Conny: ‘In de nieuwe sporthal hebben we meer ruimte aan de achterkant van het veld, dus er worden veel minder voetfouten gemaakt!’

Detac
Conny: Detac bestaat 50 jaar en hebben we hebben bijna honderd leden in de leeftijd van 6 tot 60. Het volleybal is in Zeeland vooral bekend geworden door het Las Vegas volleybaltoernooi. Het is een heel gezellige club en er zitten een mooie opbouw in de trainingen en competities, waardoor iedereen mee kan doen.’

Wendy: ‘We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden, ook de allerkleinsten zijn van harte welkom om een keertje te komen kijken of mee te doen!’

1 antwoord
  1. Fijn dat het goed naar hun zin heeft
    Fijn dat het goed naar hun zin heeft zegt:

    Fijn dat Detac het goed naar hun zin heeft , dit bied perpectief voor toekomstige toernooien, waarvoor alle ruimte is.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *