Turnvereniging Sportief

Turnvereniging Sportief is van oorsprong een Osse vereniging opgericht in 1959 en door de jaren heen uitgebreid naar andere kernen in de regio, zoals Berghem, Ravenstein en Schaijk. Ook in Zeeland is de vereniging actief vanaf september 2016!

Wij zijn een solide en zeer sociale vereniging met ongeveer 350 leden.In Zeeland hebben wij 3 groepen op woensdagavond. In de visie vanSportief bestaat een vereniging niet alleen uit sportfaciliteiten envoldoende leden. Het wij-gevoel komt door elkaar te ontmoeten. Dit kan natuurlijk tijdens de trainingen en wedstrijden. Ontmoeten in een andere ambiance geeft de binding in onze vereniging. Wij hechten veel belang aan gezamenlijke activiteiten zoals Pietengym, diploma turnen, doe-dagen en onderlinge wedstrijden.

Het wij-gevoel komt ook sterk naar voren binnen het kader van Sportief.Iedereen heeft hart voor de club!Alle leiding, hulpjuffen, bestuursleden en juryleden zijn van jongs afaan bij Sportief. Dit zorgt voor extra betrokkenheid en binding binnende vereniging.

Of neem een kijkje op hun website of Facebook-pagina.