Fietstocht Zonnebloem – 1e Pinksterdag

Op 1e Pinksterdag, 19 mei 2024, organiseert de Zonnebloem afdeling Zeeland hun jaarlijkse fietstocht. De start en finish van de fietstocht is bij Het Dorpshuis, Kerkstraat 56 in Zeeland. U kunt hier starten tussen 10.00 en 12.00 uur. Deelname kost € 5,00 en voor kinderen t/m 12 jaar is het gratis

De Zonnebloem heeft dit jaar weer een mooie knooppuntroute van ongeveer 50 kilometer uitgezet naar de Overasselts en Hatertse vennen. In Overasselt hebben wij een pauzeplek met koffie/thee en lekkere broodjes. Bij de finishplaats Het Dorpshuis is er een muzikaal onthaal van het Zeelands Amusement Orkest dat speelt van 14.00 tot 17.00 uur. U kunt onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de mooie muziek. Ook is er een loterij met mooie prijzen.

Mocht u pech onderweg krijgen, dan hebben wij rijwielhandel Jort bereid gevonden om je fiets te repareren. Ook voor EHBO  is gezorgd in onze servicewagen. Wij hopen je een mooie, zonnige dag te kunnen bezorgen met veel fietsplezier.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de Zonnebloem afdeling Zeeland, waarvan we weer leuke uitjes kunnen organiseren voor onze doelgroep.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *